Ga naar de inhoud

Vacatures

Ben jij een enthousiaste en betrokken medewerker die graag met kinderen werkt? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Vacature

Invalkracht Pedagogisch Medewerker Kinderopvang op basis van 0-uren of ZZP-basis.
Ben je een aantal uur, één dag of soms meerdere dagen per week beschikbaar op oproepbasis?
Dan komen we graag in contact met jou!

Onze aanpak
Ons kinderdagverblijf is gevestigd in een groene omgeving op de grens van Arnhem en Oosterbeek op “Arnhems Buiten”.
Wij werken met kleine groepen met de focus op natuur. Wij geloven dat kinderen zich het beste ontwikkelen in een omgeving waar zij zich veilig en geborgen voelen. Daarom bieden wij een warme en huiselijke sfeer waarin kinderen alle ruimte krijgen om te spelen en te ontdekken. We gaan er op uit en zoeken de natuur in de omgeving.

Jouw nieuwe werkplek
Als Pedagogisch Medewerker Kinderopvang bij Met Zonder Jas krijg jij de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze kinderen. Je zorgt voor een veilige omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn. Je bent niet bang voor vragen en durft naar jezelf te kijken. Je vindt het leuk om samen met de kinderen te spelen en te verwonderen. Je bent graag buiten en niet bang voor vieze handen en natte voeten (of je hebt goede laarzen)

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een afwisselende baan waarin je veel kunt leren van je ervaren collega’s en waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Bij ons krijg je de kans om te werken in een kleinschalige en gezellige omgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf, je ideeën en je creativiteit in te brengen.

  • Leuk team met ervaren collega’s
  • De mooiste werkplek van Arnhem

Ben jij de Pedagogisch Medewerker Kinderopvang die wij zoeken?
Solliciteer dan direct en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons gezellige, professionele team!
Stuur een E-mail met je motivatie en CV naar jeroen@metzonderjasarnhem.nl
Wil je eerst meer informatie bel dan met Ilona Dieperink 06-1458.1986