Ga naar de inhoud

Praktische informatie

Leeftijden
Met Zonder Jas biedt kinderopvang aan voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar.

Aanmelden of meer informatie? Contact Aanmelden

Tijden
We zijn open van 8.00 tot 18.00 h. Voor de rust en het ritme van de dag worden de kinderen voor 9.00 gebracht en opgehaald vanaf 17.00.
De minimale afname van het aantal uren is 8 uur per dag. Wij zijn 51 weken per jaar geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Vanaf maart 2024 zijn wij ook op woensdag geopend.

Vertrouwd
Ons personeel maakt hele werkdagen wat betekent dat uw kind gedurende de dag één vertrouwd gezicht heeft. Hierdoor kan uw kind zich leren hechten en kan een band worden opgebouwd waardoor uw kind zich veilig en geborgen voelt. Omdat zowel u als uw kind per dag te maken krijgen met één vertrouwde collega zijn de communicatielijnen kort en helder.

Voeding
We zijn ons bewust van het belang van gezonde voeding. We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale, biologische en altijd vegetarische producten. We eten met zijn allen op de groep zodat kinderen de kans krijgen om nieuwe smaken en texturen te ontdekken, gezonde eetgewoonten te ontwikkelen en te leren hoe gezellig het kan zijn om samen te eten. Alle tussendoortjes, fruit en drinken zijn bij de prijs inbegrepen (behalve eventuele dieet producten). Regelmatig bieden we een warme, biologische, vegetarische maaltijd aan.

Verzorging
We begrijpen dat ouders vaak een specifieke voorkeur hebben als het gaat om luiers voor hun kind. Daarom vragen we ouders om hun eigen luiers mee te nemen. Verder zijn verzorgingsproducten inclusief.

Slapen
Bij Met Zonder Jas slapen de kinderen buiten in speciale buitenbedjes. Onder de bomen met zicht vanuit het huis slapen zij in de natuur met de rustgevende geluiden van de wind, de regen en de vogels. Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Een goede slaapzak is dan ook belangrijk. Wij kunnen u hierin adviseren.
slapen


Vakanties, Feestdagen en kerstsluiting
Wij zijn 51 weken per jaar geopend. Kinderdagverblijf Met Zonder Jas is gesloten op de volgende feestdagen: Nieuwjaarsdag, Tweede paasdag, Koningsdag, 5 mei, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag. Daarnaast sluiten wij tussen Kerst en Oud en Nieuw, 2 januari 2025* en sluiten we incidenteel voor studiedagen.

Kosten en toeslagen
De kosten van opvang bij Met Zonder Jas zijn € 11,59 per uur (vanaf 1-1-2024*) met een minimale afname van 8 uur per dag. Alle tussendoortjes, fruit en drinken en uitstapjes zijn bij de prijs inbegrepen.
* tarief vanaf januari 2024.
Kijk op de website van de Belastingdienst voor informatie over toeslagen: www.belastingdienst.nl
Voor aanvraag heeft u ons Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang nodig: LRK 122951669 .

Toezicht en registratie

Wij hebben toestemming gekregen van de Gemeente Arnhem voor onze kinderopvang op Arnhems Buiten. Op 4 augustus 2023 heeft de VGGM (Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden) onze kinderopvanglocatie voor een inspectie bezocht op basis van de voorschriften van de Wet kinderopvang (Wko) en onderliggende regelgeving. Onze inschrijving in het Landelijk Register KInderopvang kunt u hier vinden samen met de inspectierapporten van de GGD.
Ons Pedagogisch Beleidsplan en Veiligheids- en Gezondheidsbeleid is voor ouders op aanvraag beschikbaar en op de locatie altijd in te zien.

Aanmelden of meer informatie? Contact Aanmelden