Ga naar de inhoud

Arnhems Buiten

In Arnhem, ten noorden van de Utrechtseweg richting Oosterbeek ligt het campusterrein Arnhems Buiten, het voormalige KEMA-terrein:
Een unieke plek in Nederland dankzij het bijzondere landschap, de monumentale gebouwen en een innovatief verleden. Op Arnhems Buiten zijn een aantal van de meest innovatieve bedrijven van Nederland gevestigd, onder meer op het gebied van energietransitie en milieutechnologie. Ruimte voor nieuwe initiatieven met behoud van de groene ruimte. Iedereen is welkom, om te werken, wandelen, ontmoeten, en (re)creëren.

Met Zonder Jas op Arnhems Buiten

Ook Met Zonder Jas is hier welkom om met nieuwe, jonge energie te spelen en te leren in het groen. B44, het gebouw waar Met zonder jas is gehuisvest, staat op Arnhems Buiten. Een campus waar bedrijven op een duurzame manier ondernemen. De voormalige beheerderswoning staat middenin het groen met volop mogelijkheden om te ontdekken, te spelen en te onderzoeken. Voor de allerkleinsten is er een heerlijke tuin en met de wat oudere kinderen gaan we op pad het bos en het park in.