Ga naar de inhoud

Over ons

​Ilona woont samen met Jeroen om de hoek bij Arnhems Buiten, is graag in en rondom de rivier de Rijn, houdt van buiten zijn, een goed boek en zwemmen.

Bewust leven en opvoeden zijn belangrijk voor haar. 
Samen met Jeroen is zij eigenaar van Met Zonder Jas.

Jeroen woont sinds 2021 in Arnhem, is vader van drie volwassen kinderen, houdt van muziek, spelletjes, fietsen, wandelen en de natuur. Samen met Ilona is hij eigenaar van Met Zonder Jas.

Hij regelt de administratie, alle facilitaire zaken in en om het gebouw en onze eigen moestuin. Jeroen vindt het gezellig om dagelijks enige tijd mee te draaien op de groep met de kinderen.

Dana is geboren in Arnhem en na zo’n 10 jaar op verschillende andere plekken in zowel binnen- als buitenland te hebben gewoond, is zij hier sinds vorig jaar weer terug.

Haar affiniteit met het jonge kind is sterk naar voren gekomen tijdens het werken als gastouder en ze vindt het heerlijk om samen met de kinderen de wind in de haren te kunnen voelen.

Huguette woont samen met Robbert en hun drie pubers in Arnhem-zuid. De rest van de week is zij leerkracht bij de kleuters.

Naast haar liefde voor het gezin houdt zij van haar moestuin, wandelen, fietsen en kamperen. Wat Huguette belangrijk vindt is dat zij door verbinding de dialoog aangaat om een kind te laten zijn wie hij/zij is.